A többnapos buszbérlés esetén a szállást, és annak költségét a megrendelő rendezi, és a szállás költségei is őt terhelik. Amennyiben ezt a megrendelő nem tudja biztosítani, cégünk megoldja, viszont a költség ebben az esetben is a megrendelőt terheli.

Az ajánlatkérésben szereplő árak nettó árak, melyekre 27%-os Áfa kerül felszámításra.
Eltérő megállapodás hiányában az ajánlati összeg tartalmazza az utazás során felmerülő autópálya- és útdíjakat, viszont az esetleges parkolási díjak a megrendelőt terhelik.

Előre nem várt hiba esetén garantáljuk, hogy a legrövidebb időn belül a hiba elhárításán dolgozunk, vagy cserebuszt biztosítunk. Célunk ebben az esetben, hogy a megrendelő minél hamarabb folytathassa útját.

Amikor a sofőr megtalálja az autóbuszban hagyott tárgyat, azonnal jelezzük a megrendelő felé, és mihamarabb visszajuttatjuk

Minden bérelhető autóbuszunk biztonsági övvel felszerelt.

Természetesen vállaljuk a kisebb gyerekek utaztatását is, viszont cégünk nem rendelkezik saját gyereküléssel, így azokat a megrendelőnek szükséges biztosítani.

A takarítás költségét alapesetben az árajánlat tartalmazza. Extrém helyzetekre (pl. károkozás, rongálás, hányás, illetve az utazás jellegéhez nem illő szennyezettség esetén) plusz költséget számolunk fel.

Kérjük, a vállalkozás vezetőjét értesítsék panasz esetén.

Európai Unió Tanácsának 561/2006/EK rendelete szerint:
Az autóbuszvezető napi 9 órát tölthet vezetéssel, mely heti két alkalommal 10 órára növelhető. Abban az esetben, ha a 15 órás munkaidőn belül 3 óra egybefüggő pihenőidőt tud a buszsofőr tartani, a munkaideje maximum 15 óra lehet 24 órás intervallumon belül. Amennyiben 3 óra egybefüggő pihenőidőre nincs lehetőség, a munkaidő maximum 13 óra lehet. A gépjárművezető elindulástól érkezésig 13 órát tölthet úton.
A buszsofőrnek négy és fél óra vezetési idő eltelte után legalább 45 perces szünetet kell tartania, vagy a szünet időtartama felosztható 15 perces, és azt követő 30 perces szünetekre.
Amennyiben a program nem teszi lehetővé a fenti szabályok betartását, úgy 2 fő gépkocsivezető részvétele szükséges. 2 buszsofőr folyamatosan 21 órát tölthet úton, ezután 9 óra egybefüggő pihenőidőt kötelesek szálláshelyen eltölteni. A 2 buszsofőr jelenléte esetében felváltva vezetnek, így a pihenők beosztása a csoport igénye szerint történik.