Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 

Kérjük, szíveskedjen elolvasni az Általános Szerződési Feltételeket, és csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha ezen szerződési feltételek minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Az oldal üzemeltetője és adatai:

Cégnév: Elektro Green Bt.

Ügyvezető: Horváth László

Székhely: 8936 Zalaszentmihály, Deák Ferenc u. 19.

Telephely: 8936 Zalaszentmihály, belterület hrsz 450/12.

Adószám: 22594493-2-20

Cégjegyzékszám: 20-06-039455

Bankszámlaszám: 10400803-50526580-68851005

E-mail: zalabusz@gmail.com

Telefon: +36305527929

 

Megrendelési feltételek:

Szolgáltatás kiválasztása

A megrendelőnek lehetősége van az oldalon található szolgáltatások közül választani, illetve a megrendelő saját igényeinek megfelelő rendelését elektronikus formában leadni.

Kiválasztott szolgáltatás megrendelése

A megrendelő a kiválasztott szolgáltatást elektronikus levél (e-mail) formájában jelezheti a fent megadott címen, vagy egyenesen az oldalon található „Ajánlatkérés / Buszrendelés” menüpont alatt. Az ajánlatkérés automatikusan nem minősül megrendelésnek mindaddig, amíg a megrendelés véglegesítése a megrendelő és a szolgáltató részéről kölcsönösen elfogadásra nem kerül, melyet írásban vagy elektronikus formában (e-mail) rögzítenek. A megrendelő az elküldött e-maillel elfogadja az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

A megrendelőben az alábbi adatokat szükséges jelezni:

 • szolgáltatás típusa (pl. esküvői személyszállítás, osztálykirándulás)
 • szolgáltatás időpontja
 • szállítani kívánt személyek száma
 • útvonal
 • megrendelő személyes vagy cég adatai
 • név
 • számlázási cím
 • megrendelő elérhetősége (telefonszám, e-mail cím)
 • számla kiegyenlítésének módja (készpénz, utalás)
 • egyéb információk, amely a számlázás tárgyában megjegyzendők (külön kérés esetén)
 • egyéb kérések a megrendelő részéről

 

Megrendelések feldolgozása

Az elektronikus formában beérkező ajánlatkérésre 72 órán belül ajánlat formájában választ küldünk.

Áraink

Az ajánlatkérésben szereplő árak nettó árak, melyekre 27%-os Áfa kerül felszámításra. Eltérő megállapodás hiányában az ajánlati összeg Magyarország területén tartalmazza az utazás során felmerülő autópálya- és útdíjakat, viszont az esetleges parkolási díjak a megrendelőt terhelik.

Az autóbusz takarítási költségét alapesetben az árajánlat tartalmazza. Extrém helyzetekre vonatkozóan (pl. károkozás, rongálás, hányás, illetve az utazás jellegéhez nem illő szennyezettség esetén) a megrendelő képviselőjével egyeztetve az utazás végén a bizonyításhoz jegyzőkönyv és képfelvétel készül, melyek alapján a takarítási és károkozási költségek áthárításra kerülnek a megrendelő felé.

Fizetési lehetőségek

A szolgáltatás igénybevétele után cégünk a megrendelő által választott készpénzfizetési számlát vagy átutalásos számlát állít ki, melyet a megrendelő a számlán szereplő formában és dátummal egyenlít ki.

Megrendelés módosítása, törlése

A megrendelőnek a megrendelt szolgáltatás időpontját (itt: az autóbusz indulásának időpontja) megelőzően 14. napig díjmentesen lehetősége van a megrendelt szolgáltatás lemondására írásos formában. A későn történt lemondás esetében az adott jármű minimum díja, illetve az addig felmerült költségek (pl. megvásárolt autópálya matrica, kompjegy stb.) kerül kiszámlázásra. A minimum díj egynapos út esetében: ajánlati összeg 60%-a, többnapos út esetében: az ajánlati összeg 40%-a.

A megrendelés módosítására írásos formában van lehetőség.